Olika tjänster inom datorhjälp i Stockholm

För den som behöver datorhjälp i Stockholm finns flera företag och tjänster att hitta just inom det. Flera av företagen vänder sig både till privatpersoner och företag och man kan i många fall få hjälp både på plats och på distans beroende på hur situationen ser ut och vad det gäller. Nedan följer exempel på tjänster som finns att hitta hos ett av dessa företag i Stockholm.

Hjälp hemma

Privatpersoner som behöver datorhjälp brukar kunna få hembesök från företagen som erbjuder det. På så vis får man hjälp att lösa problemet på plats och man behöver inte göra något själv – mer än att kolla på och möjligen lära sig något nytt om man själv vill det.

Man kan här få hjälp med det mesta som har med datorer, mobiltelefoner och annan teknik att göra och alltså inte bara sådant som rör en dator, till exempel:

  • Hjälp med TV och ljudsystem
  • Installationer
  • Reparationer
  • Felsökningar
  • Uppdateringar

Det finns även datorhjälp för pensionärer i Stockholm där man som kund kan få hjälp med att till exempel skapa en e-postadress, uppdatera mobiltelefoner eller annat som kan vara svårt att förstå sig på för någon som är äldre.

Datorhjälp för företag i Stockholm

Även företag kan få datorhjälp i Stockholm och precis som för privatpersoner kan man få hjälp med det mesta som har med både datorer, telefoner och annan teknik att göra. Det kan till exempel gälla en installation av en ny skrivare eller liknande, felsökningar eller reparationer av teknisk utrustning – exempelvis datorer eller mobiler.

Hjälp och rådgivning på distans

För den som behöver snabb datorhjälp, och som inte har tid att vänta på att någon kommer ut på plats, finns även möjlighet att få hjälp och / eller rådgivning på distans. Här kan det såklart bero lite på vad det gäller – eftersom vissa saker kan vara svåra att hjälpa till med just på distans.

Det kan dock vara ett bra alternativ för den som är någorlunda kunnig själv, och som bara behöver några tips och råd för att lösa det aktuella problemet. Men av naturliga skäl kanske man inte kan få hjälp med en reparation eller installation utan att någon faktiskt är på plats i bostaden eller på kontoret.