Tips för att hitta en seriös och pålitlig städfirma i Göteborg

Bor du i Göteborg och är sugen på att låta en städfirma sköta städningen i hemmet? Eller behöver du anlita en anlita en inför en mer omfattande flyttstädning? Oavsett finns många olika firmor att välja bland och det finns flera anledningar att lägga lite tid på att hitta en som kan leva upp till både krav och önskemål. Nedan följer några tips kring hur du gör för att hitta ett pålitligt företag. Besök gärna sverigeco.se som är en etablerad spelare.

Att välja städfirma i Göteborg

För den som planerar att anlita en städfirma i Göteborg finns mycket att välja bland och ett bra första steg är att ta en närmare titt på hur utbudet ser ut. Därefter är det bra att välja ut ett par stycken av dessa för att jämföra, granska och fundera över vilken som kan tänkas vara bäst. Följande punkter kan leda dig rätt:

  • Garanti – Ett bra tips är att leta efter ett företag som erbjuder någon form av nöjd kund-garanti. Det är ett bra tecken på att firman sätter kunden i fokus och skulle du inte vara nöjd med hur städningen är utförd finns här möjlighet att få det åtgärdat – alternativt få pengarna tillbaka.
  • Granska företagen – Många som letar en städfirma kollar endast på olika tjänster och dess priser men det finns flera anledningar att göra en närmare granskning av dom firmor som känns intressanta. En sak att kolla på vid en sådan granskning är att firmorna är registrerade för F-skatt, samt att se till att dom följer ett kollektivavtal.
  • Referenser och omdömen – Något annat värt att kolla närmare på är referenser och omdömen. Har tidigare kunder varit nöjda eller missnöjda – och vad har i så fall varit bra respektive dåligt? Referenser kan ge en bra bild av olika firmor och denna punkt är väl värd att lägga lite tid på för den som letar en bra städfirma. Exempelvis kan Trustpilot användas och relevanta företag visas genom en sökning på just ”städfirma Göteborg”.

Sist men inte minst kan det förstås vara bra att kolla närmare även på priserna. Faktum är att det kan skilja sig ganska mycket för likvärdiga tjänster och ett tips är att välja en städfirma i Göteborg som ligger någonstans på mitten av prisskalan. Välj inte den billigaste och inte heller den dyraste. Lycka till!